Tel : +38349732400 / +38344137343 info@dachzentrum.com

KONTRATË PUNE

Kontratë pune sipas barazvlerësimit të diplomës:

Me rastin e barazvlerësimit të diplomës suaj në Gjermani, ju keni mundësinë të punoni në fushën e shkollimit dhe aftësimit tuaj akademik. DACH Zentrum ju këshillon drejt barazvlerësimit të diplomës dhe poashtu ju ndihmon rreth sigurimit të kontratës sipas profesionit që keni.

Në Republikën Federale Gjermane ka mangësi të theksuar të stafit profesional në fushën e mjekësisë. DACH Zentrum ju shoqëron drejt barazvlerësimit të shkollimit tuaj, njohjën e liçensës si dhe sigurimit të kontratës në për profilet:

Mjekë

Infermieri

Radiologji

Mami

Fizioterapi; etj

Kontaktoni me ne

sqAlbanian
Share This